Ik zoek een seksbuddy

Ik zoek een seksbuddy

Door: ChrystelvanW

Geplaatst: 05-10-2017

Reacties: 3

ChrystelvanW schrijft:

Hoi, ik zoek een seksbuddy. Ik ben getrouwd maar mijn man is meer weg dan thuis.

k zit vaak maanden alleen en dat wil ik opvullen met jou. Als mijn man er niet is kan je uiteraard gewoon bij mij thuis komen en blijven slapen.

Is dit voorstel iets voor je?

Over mij

De bruiloft was super, de wittebroodsweken waren goud. Maar daarna kwam er toch wel een klein probleempje. Hij is veel weg in het buitenland. Natuurlijk wist ik dat vooraf, maar had er even niet bij stil gestaan dat ik het zo zou gaan missen. De seks dan hoor! Hem mis ik ook, maar hij is toch weer een keertje thuis.

Over jou

Als hij thuis is heb ik natuurlijk geen tijd voor jou. Maar als hij weg is dan heb ik toch weer alle tijd voor je. Hoe dan ook is hij nu weer maanden weg dus alle kanten kan ik op. En jij hopelijk ook. Gaan wij dan eens genieten?

Ik wacht met spanning op je antwoord! Liefs, Chrystel


3 Reacties:

  • Sander·2 jare geledenDag Chrystel,
    Wat zie je er ongeloofelijk lekker uit! Ik wil de leegte die je nu voelt graag opvullen door je de nodige aandacht te geven en daarnaast je lekker te verwennen. Lijkt mij fantastisch om het met zo\'n vrouw als jou te mogen doen in bed. App 0617915140
  • Sarabia·2 jare geledenHoi lieve schat leuk dat je hier bent ik vind jouw erg leuk ik wil je borsten slikken als kan wil even mij bellen 0687436094 als je wil voor morgen avond ik ben vrij morgen avond ik hoor u terug live schat.
  • Ruben·3 jare geledenDag schoonheid! Wat jammer, het klinkt alsof je wel wat aandacht kan gebruiken. Nu wil het toeval zijn dat ik dit weekend niks te doen heb, dus kan ik jou als je wilt zelfs vanavond al komen verwennen, klinkt dat lekker? Ik mag dan jong en single zijn, dit zou niet mijn eerste rol in het hooi zijn!

Plaats reactie