Ik zoek een onderdanige man

Ik zoek een onderdanige man

Door: MsLizzie

Geplaatst: 25-07-2017

Reacties: 1

MsLizzie schrijft:

Ik zoek een onderdanige man, die er geen problemen mee heeft dat hij wordt gecommandeerd en indien hij niet voldoet aan mijn wensen, een gepaste straf hier voor krijgt. Er zijn wel regels die ik in acht neem.

Zo zal ik nooit slaan op zichtbare plaatsen, als je niet constant naakt rondloopt natuurlijk. Durf jij je volledig te laten gaan bij mij? Geheel discreet! Doe dan!!!

Verdere informatie over mij

Wat er ook gebeurt, de controle geef ik niet uit handen. Nooit! Wat ik doe en wat er met me gebeurt, dat bepaal ik zelf, daar heeft niemand iets over te zeggen. Ook in de slaapkamer wil ik dat er naar me geluisterd wordt, mijn bevelen opgevolgd worden en dat ik dan word behandeld en verwend zoals ik het vraag of commandeer. Er zijn verschillende gradaties, de ene dag ben ik al wat liever dan de andere dag dus het wisselt tussen jou iets liefs vragen tot jou iets commanderen.

Over jou

Een onderdanige man, die er geen problemen mee heeft dat hij wordt gecommandeerd en indien hij niet voldoet aan mijn wensen, een gepaste straf hier voor krijgt. Er zijn wel regels die ik in acht neem. Zo zal ik nooit slaan op zichtbare plaatsen, als je niet constant naakt rondloopt natuurlijk.


1 Reacties:

  • jawibisub·3 jare geledenHallo MsLizzie,

    Het zou mij een eer zijn u te mogen dienen, gecommandeerd te worden door u.
    Ik zou mij volledig willen overgeven aan u.
    U kunt mij bereiken via: jwfm@live.nl
    groet Jan

Plaats reactie