Ik wil meer ervaring op doen

Ik wil meer ervaring op doen

Door: bibibed

Geplaatst: 21-08-2017

Reacties: 4

bibibed schrijft:

Zoveel dingen die ik nog nooit eerder heb gedaan en weleens wil proberen. Maar dan moet ik wel een kerel treffen die dit ook met mij wil doen.

Zo heb ik nog nooit anale sex gehad, wil ik weleens proberen. Jij misschien ook wel?

Oproep

Je hebt zin aan geile seks en wil mijn goddelijke lichaam helemaal verwennen. Ik wil nog van alles uitproberen dus als je nu al met een stijve pik zit, reageer dan ff.


4 Reacties:

  • Dick·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
  • Wim·2 jare geledenHi BibiBed, dit is al een oude advertentie, dus hoop ik dat er een reactie op komt. Ik ben Wim, gescheiden sinds 2014 en ik woon alleen in de directe omgeving van Rotterdam, laat een uitnodigend berichtje achter en ik laat je ervaringen opdoen die je nooit meer wilt vergeten. Appen via 06-48067621 mag ook, groetjes, liefs en meer Wim.
  • Ger·3 jare geledenDat is het allergeilste sex toetje. Lijkt me heerlijk om je hete sterretje te verwennen. Neem ik de slagroom mee. Geile likjes Ger (hetepost69@hotmail.com)
  • Marcel·3 jare geledenZeg maar waar je wilt afspreken en hoe laat dan kunnen we meschien afspreken lekkerding

Plaats reactie