Ik wil kruipend zuigend en smekend gedomineerd worden!

Ik wil kruipend zuigend en smekend gedomineerd worden!

Door: OnderDani

Geplaatst: 20-06-2017

Reacties: 4

OnderDani schrijft:

Mijn man is echt een lieverd, maar een watje. Hij heeft dan ook geen enkel idee hoe je een vrouw moet domineren, ik ga er vanuit dat jij dat wel kan!

Net voordat hij naar bed ging kreeg ik een slaapzoen in plaats van een harde pik en zaadlozing diep achterin mijn strot en een tik om mijn billen.

Ik wil een ketting om mijn nek, mijn handen geboeid en gedomineerd worden. Laat me als een hondje naast je lopen. Neuk me in iedere onmogelijke houding, bevuil mijn mond, kut en sterretje en vergeet vooral niet me onder te spuiten of onder te zeiken!

Kan jij me het gevoel geven van een misbruikt sletje? HELD!


4 Reacties:

  • Henri·2 jare geledenKom maar op ik zal je aan de ketting leggen aan een boom . En je in al, je gaatjes nemen en je ontkleed uitlaten gr
  • David Garcia van Bijsterveld·2 jare geledenHoi! ik ben David, een knappe Spaanse en Nederlandse student die graag wil neuken en je lekker beffen. App maar naar 0032492934939 en dan krijg je leuke fotos terug. xx David
  • piet·3 jare geledenblindsexdate met man op donderdag overdag adres graag slet
  • Alex·3 jare geledenLieverd mail me maar alec27@live.nl en we spreken een keer af. Bevalt dit ons beiden, dan doen wij het regelmatig.

    Kusje
    Alex

Plaats reactie