Ik wil geile seksverhalen beleven

Ik wil geile seksverhalen beleven

Door: LianneforU

Geplaatst: 01-08-2017

Reacties: 3

LianneforU schrijft:

Ik wil geen verplichtingen, alleen geile seksverhalen beleven! En volgens mij heb jij meer dan genoeg ervaring om mij gillend klaar te laten komen, klopt dat?

Over mij

Hi leuke jongens/mannen, ik denk ik schrijf me hier eens in want de mannen bij mij in de buurt zijn echt helemaal niks. Ik zou niet met ze in bed willen liggen in ieder geval! Ik heb een vriendje, heb hem vorig jaar op vakantie leren kennen en er is nogal een afstand, hou van hem maar zie hem zelden en heb dus al maanden geen seks gehad. Kun jij me daar lekker aan helpen?

Over jou

Geen rare verplichtingen naar elkaar toe, alleen maar geile seksavonturen beleven met elkaar. Ik zou wel een vaste seksvriend hebben want ben niet iemand die zomaar met iedereen in bed duikt. Ik ben lekker open minded, je kunt met mij alle kanten op, word erg graag gelikt en ben gek op diep pijpen, ook van wat zaad ben ik zeker niet vies;-)


3 Reacties:

  • ricardo·14 dagen geledenMail me naar ricardotims1997@gmail.com
  • Faisal·1 jaar geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
  • Anoniem·3 jare geledenWat zou ik graag met jou een/meerdere geile/gezellige nachten willen beleven

Plaats reactie