Ik wil elke dag seks hebben

Ik wil elke dag seks hebben

Door: xdaisyflower

Geplaatst: 13-07-2017

Reacties: 5

xdaisyflower schrijft:

Pfff, dat samenwonen is toch niet wat ik er van verwacht had. Ik dacht echt dat wij elke dag seks zouden gaan hebben, maar daar is niks van terecht gekomen. Sinds we samen wonen hebben wij alleen maar minder seks en volgens mij gaat daar ook niet snel verandering in komen.

Om van mijn sekstekort af te komen ben ik nu dus opzoek naar een geile vent waar ik snel mee af kan spreken. Het liefst word ik deze week nog geneukt door jou!!! Is dat mogelijk?

Over mij

Samenwonen is niet helemaal wat ik verwacht had, ik had verwacht dat we er samen een hele hete tijd van zouden maken. Maar de seks is gedaald tot een nulpunt. Dat moet best wel anders kunnen vind ik hoor. Ik vind dat ik aan mezelf moet denken en zo nu en dan lekker van bil moet gaan met een ander.

Over jou

Mag ik verwachten dat jij mijn geile seksmaatje word en dat we samen de stoute dromen waar gaan maken? Ik ben er voor in en hopelijk gaan we er wat van maken samen?


5 Reacties:

 • RastaNL·2 jare geledenik houd me aanbevolen. 22 jaar. mail me koloppus@gmail.com
 • Faisal·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een gebonden man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever eerst Whatsapp. 0657883588 wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder xxxjes uit Utrecht
 • marcel·3 jare geledenhi hallo ik zag je foto en profiel dacht dat klinkt leuk en laat me een reactie geven
  ik ben een spontane jongeman die gewoon ook op zoek is naar een lekkere gezellige tijd samen lekker genieten van elkaar
  Ben je verzorgd hygiene en spontaan en ook in voor heerlijke sex date reageer dan met een leuke reactie
  groetjes
 • Cristiano·3 jare geledenIk ga jou heerlijk verwennen stuur me een bericht 0687411716
 • Jeffrey·3 jare geledenHallo daar ik wil wel elke dag seks met jou hoor daar zeg ik geen mee tegen . Zeg maar wanneer jij kan . Gr jeffrey app maar 0623424828

Plaats reactie