IK VRAAG NIET OF JE MET ME WIL TROUWEN...

IK VRAAG NIET OF JE MET ME WIL TROUWEN...

Door: Lydiaxgeil

Geplaatst: 20-06-2017

Reacties: 3

Lydiaxgeil schrijft:

Als gescheiden vrouw vraag ik me af waarom het zo verschrikkelijk moeilijk is om aan seks te komen. Vallen gescheiden vrouwen in de categorie 'afgelikte boterham' en zijn ze daarom niet meer aantrekkelijk? Of is er een andere reden waarom ik niet voor interesse zorg?

Ik ben rijp, geil en beschikbaar, dat zou toch voldoende moeten zijn om een pik te kunnen scoren?

Heb je wel goed zicht gehad op mijn kutje met die foto?

Ik hoop het wel en dat je hem opgeslagen hebt. Want ik schrijf niet nog eens een bericht met zo'n uitdagende foto hoor. Kom zeg ik ga niet heel mijn hebben en houden tentoonspreiden.

Als je meer wilt, moet je het maar komen halen!


3 Reacties:

 • Marcel·2 jare geledenHoi Lydia

  Kom maar op....
  Lust er wel pap van
 • Ben666·3 jare geledenHe he lieverd je valt ckker niet onder de af gelikte boterham je ziet er goed uit ik zou je graag willen verwennen en van alles met je willen doen hoop dat ik snel van je hoor wat ik ook geil vind is jou bijvoorbeeld oppikken met me auto samen een rondje rijden naar een afgelegen plek onder weg wrijf ik op je broek over je kutje voel m al glibberen stop lekker me hand in je broek begin je te vingeren en lekker met je klitje te spelen vind ook geil om op een afgelegen plek op de achterbank jou te beffen en te vingeren bericht me snel wacht op je lekkere kutje
 • Alex·3 jare geledenLieve Lydia,
  Wat ik daar zie is een mooie vrouw. Dat je gescheiden bent maakt niet uit. Ik ben zelf getrouwd, maar zoek naar een seksmaatje om regelmatig lekker intens te neuken te beffen. Op seksgebied wga ik ver mits in goed overleg.
  Ik woon wel in Emmeloord. Ik hoop dat dit geen bezwaar is.

  Kusje op jouw poesje.
  Alex

Plaats reactie