Ik vinger me kapot...

Ik vinger me kapot...

Door: Pukkieh

Geplaatst: 26-06-2017

Reacties: 6

Pukkieh schrijft:

Jaren woon ik al samen met mijn zus. Beide zijn we totaal niet succesvol geweest in de liefde en het was een stuk goedkoper en gezelliger om in 1 huis te gaan wonen.

Sinds kort heeft zij ineens een vriend en is de situatie thuis aardig veranderd. Natuurlijk ben ik blij voor haar, maar ik lig mezelf kapot te vingeren op de kreunende geluiden die uit hun slaapkamer komen. Geil dat ik ervan word!

Gelukkig heb ik deze site gevonden. Ik ben op zoek naar een seksdate! Aankomend weekend gaan ze voor het eerst samen een weekend weg en heb ik het rijk alleen. Ik wil het hele huis rond neuken!

Zou je me in dit standje (>> Bijlage) op de trap ook neuken?! Waar nog meer?!

x Pia


6 Reacties:

  • Jan·2 jare geledenHe pukkieh wat zou je zeggen van een lekkere keiharde lul in plaats van je vingers ik hou me aanbevolen ik heb er zin in tot snel.
  • leon·3 jare geledengezondheid vriendje ik ben 33 jaar oud ik ben op zoek naar alleen seks niets meer 0031684644185 en ik zal zeker voor je zorgen leon leon581@onet.pl
  • David·3 jare geledenMag ik jouw vingers vervangen door mijn harde lul? Als ik he foto zie, word ik nog harder! Ik ben 27, maar een vrouw van jou leeftijd sla ik zeker niet over! Zullen we jouw zus jaloers maken met jouw gekreun? Misschien is zij straks wel de gene die zich gaat vingeren op onze geluiden! David_101@hotmail.nl mail me en laten we zsm afspreken!
  • Claudio ·3 jare geledenAls je wil een heet date dan hoor ik graag. Ik ben een Italiaanse wel atletisch man uit Amsterdam.
    Erpuppos69@hotmail.com en we gaan verder praten en foto\'s wisselen
  • Silverdust·3 jare geledenZin in een jonge man je zus mag ook wel mee doen als ze wil jullie beiden mij verwennen en ik jullie beide
  • Raimon·3 jare geledenGaarne contact via whatsapp 0617459633

Plaats reactie