Ik verdien billenkoek!

Ik verdien billenkoek!

Door: Bauke1971

Geplaatst: 07-08-2017

Reacties: 5

Bauke1971 schrijft:

Hallo topper! Waar zit je nu? Want ik ben echt ontzettend stout geweest! Ik ben nu op het werk zonder slipje of stringetje onder mijn rok.

Daar ga je me toch wel voor straffen?

Over mij

Ik verdien billenkoek! Eigenlijk vind ik dat ook best wel geil. Dat is mijn hele probleem dus ook. Volgens mij zijn relaties niet echt wat voor mij. Ik woon samen op het moment maar ik heb zin in vers vlees! Een vast seks maatje die mij net even iets meer kan bieden als de 8 cm van mijn vriend. Ik voel niets! En wat handen en mond werk komt er ook niet zo veel van.

Over jou

Iets meer als 8 centimeter zou wel fijn zijn. Iemand die houd van beffen maar ook goed met zijn vingers is. Er is niets geilers als een man tussen mijn benen te zien en hem mijn gevoelige plekjes zien ontdekken. Zodra jij die gevonden hebt gaat het dak eraf. Durf jij die uitdaging aan?


5 Reacties:

 • Dick·1 jaar geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
 • Wim·2 jare geledenHi Bauke zin in een allrounder? Lekkere billenkoek en een prettige genotsstaaf van vlees en bloed en het is geen probleem mij thuis op te zoeken regio 010. Laat dan een geil bericht achter dan krijg je snel mijn gegevens en je mag net zo vaak terugkomen als je wilt. Wim.
 • Ikbenjongvleesnognietoverdedat·2 jare geledenHoiii ik ben een j15 ik wil alles met je uit proberen
  Als je intresse zou hebben
  Ik heb eentje van 15cm
  Kik me of snap me
  Snap zefanja16
  Kik Theoneanddave
 • Akram·3 jare geledenIk ben 24 jaar, en heb een asletisch lichaam. En een lange lul 20 cm. Ik kan je heel goed neuken.

  06494294700

  Akram_kz@hotmail.com
 • bert·3 jare geledenSchatje met bert uit rhenen 53 jaar geschoren heb een dikke lul van achtien cm wanneer zou jij willen

Plaats reactie