Ik verbaas me soms over hoe makkelijk ik ben

Ik verbaas me soms over hoe makkelijk ik ben

Door: LekkerGek79

Geplaatst: 08-04-2017

Reacties: 3

LekkerGek79 schrijft:

Een jaar of 10 geleden was ik nog best wel preuts en enorm kieskeurig als het op mannen aankwam. Ik zette meestal een stalen gezicht op als iemand met mij begon te flirten en dat liep het al snel dood. Nee, ik was niet echt populair bij de mannen hier in de regio.

Ik merk echt dat ik ouder en wijzer geworden ben de afgelopen jaren want ik had dit echt niet zomaar gedurfd. Maarja, als je zo lang alleen bent als ik en alleen maar gezelschap hebt van je trouwe viervoeter dan moet je wel! Hahah

Lijkt het je leuk om met ons samen een wandeling te maken als het morgen mooi weer is?


3 Reacties:

  • Dirk ·1 jaar geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
  • Wim·2 jare geledenHi Lekker Gek, ik ben Wim, 60, gescheiden, geen kids, maar wel een viervoeter. Dus lijkt het mij erg leuk met jou te gaan wandelen, gaan onze viervoeters mee en als de klik er is kunnen we elkaar ontdekken en wie weet meer.
    Dus seksmaatjes en op termijn meer voor elkaar worden, dat staat bij mij helemaal open. Laat een berichtje achter dan spreken we snel ergens af en bezien waar onze kansen liggen. Ik woon overigens vlak bij Rotterdam. Volg de Abraham van Rijckevorsselweg en je rijdt voorbij mijn flat die deel uit maakt van de Chinese Muur. Vlak bij de AVIA benzinepomp. Begint het te kriebelen, tot snel dan maar, Groetjes, liefs en meer Wim.
  • Alex·3 jare geledenLiverd. Hoe gekker des te beter. Ik ben vaak ook goed gek. Ik heet Alex en woon in Emmeloord. Al een tijdje ben ik op zoek naar een seksmaatje voor wekelijks contact. Ik ben wel 55 jaar. Is dat een bezwaar voor jou? Ik vraag wel om discretie daar ik een gezin heb met drie kinderen. Interesse om meer te weten? Mail me gerust. Ik reageer altijd terug.
    Kusje
    Alex

Plaats reactie