Ik smacht naar een ECHTE!

Ik smacht naar een ECHTE!

Door: Marjetje75

Geplaatst: 06-04-2017

Reacties: 4

Marjetje75 schrijft:

Scheiden is nog steeds de beste keus die ik heb gemaakt alleen is het nadeel daar wel van dat ik al lange tijd nu geen seks meer heb gehad. Ik voel mezelf zo waardeloos dat ik zo lang al mijn bed niet meer heb gedeeld met een man en m'n benen heb gespreid. Nu verwen ik mezelf regelmatig met speeltjes, maar een echte spuitende pik is alles waar ik naar smacht.

Ruig en hardhandig is waar ik van hou.

Een beetje kinky maakt alles naar mijn mening nog wat geiler.

Hou jij ervan om mijn rokje omhoog te trekken, mijn slip naar beneden en je lul bij me naar binnen te rammen? Of scheur je mijn nachtjapon kapot en laat je me dan alle hoeken van de kamer zien?


4 Reacties:

  • jacco·2 jare geledenhoi leuke dame ik wil mijn lul in je kont of anaal sex te hebben met jou bel mijn op 0613801873 groetjes jacco je bent zo mooi.
  • Ilco·2 jare geledenBen net gescheiden sta ook al tijdje droog dus is dat voor allebei extra genieten ik sta open voor alles kom uit Eindhoven ben 49 j zie er nog goed uit vindt ik zelf
  • Alex·3 jare geledenLieve Marjetje,
    Ik las jouw verhaal met belangstelling. Ik ben wel getrouwd, maar het is behoorlijk eentonig. Vandaar dat ik op zoek ben naar een seksmaatje. Ik ga voor wekelijks contact. In de toekomst zullen er ook nachten zijn dat ik zou kunnen logeren, want mijn vrouw is wel eens op pad voor haar werk. Beffen en rimmen vind ik leuk. Dat kinky spreekt mij aan.
    Mail of app als je wat wilt weten. Ik woon wel in Emmeloord.

    Kusje
    Alex
    0631499555
  • Herman·4 jare geledenHalo Marjetje ik vin je een knape vrou om te zien niks mis mee

Plaats reactie