Ik loop liever niet te koop met mijn problemen

Ik loop liever niet te koop met mijn problemen

Door: EngelEva

Geplaatst: 24-04-2017

Reacties: 2

EngelEva schrijft:

Aan de ene kan het ik het liever niet over mijn verleden, maar aan de andere kant vind ik het ook oneerlijk om het allemaal geheim te houden. Ik ben Eva en ik ben inmiddels zo'n 2 jaar weduwe. Mijn man is helaas omgekomen op een zakenreis in China aan een voedselvergiftiging.

Gelukkig hadden we een dikke levensverzekering en heb samen met de erfenis een behoorlijk zakcentje om mee rond te komen en voor de kinderen te zorgen. Het voelt ook nog steeds alsof Herman er is en voor ons zorgt, maar eigenlijk moet ik hem loslaten en aan mijn eigen geluk denken.

De kids zijn ook volwassen genoeg om te begrijpen dat hun moeder graag een nieuwe man zou willen. Wil jij alleen een vrouw met zo'n roerig verleden. Of maakt jou dat helemaal niks uit?


2 Reacties:

  • Wim·2 jare geledenHi Engel Eva, ik heb ook een roerig verleden hoor, alleen liep dat voor mij financieel minder fortuinlijk af. Ben dus ook gescheiden, heb geen kinderen, wel een hondje voor de afleiding, maar liever heb ik een vrouw van vlees en bloed, dus wat denk je zullen we afspreken en bezien of we samen onze bakens verder uit kunnen zetten? Neem eventjes nader contact met me op, dat mag via de Whatsapp, 06-48067621 of via bovenstaand mailadrs, kan bijna niet wachten om jouw positieve bericht te lezen, groetjes, liefs en meer Wim.
  • king·3 jare geledenik wil heel graag een vrienschap zoeken bij jou kan dat aub groetje van king

Plaats reactie