Ik laat je alle hoeken van mijn slaapkamer zien

Ik laat je alle hoeken van mijn slaapkamer zien

Door: Cynthialeukste

Geplaatst: 09-08-2017

Reacties: 3

Cynthialeukste schrijft:

Thuis staat het echt op 0 momenteel en ik kan mijn behoeftes niet meer onderdrukken! Ik wil actie ondernemen! Als jij bij mij op het werk komt dan hou ik me niet in en sleur ik je mee naar huis. Laat je mij dan alle hoeken van mijn slaapkamer zien?

Over mij

De behoefte aan wat lekkers kan ik niet meer onderdrukken.Niet sinds het thuis op nul staat :) In de vitrine ligt genoeg lekkers en als ik al die frikandellen zie met mayo dan tuimelen mijn gedachten op hol. Ik moet mij inhouden om naar de klant geen dubbelzinnige opmerkingen te maken. Wat als jij naar de snackbar komt en ik met jou ga flirten. Doe het tegen sluitingstijd, want ik sleur je mee naar mijn huis om te kijken wat jouw frikandel kan.

Over jou

Niet netjes mijn voorstel, maar wat als je dit zo mist. Dan gaat het overheersen en dan kan je beter maar actie ondernemen. De manier waarop ik dat wil spreekt jou aan. Trouwens je krijgt van mij een echt frikandelletje met mayo als je komt. Dat heb je wel verdiend.


3 Reacties:

  • Dirk ·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
  • arthur·3 jare geledenwat wil je nou eigenlijk....??
    ik laat me niet lokken naar betaal-sites dus graag of niet...
  • arthur·3 jare geledenoh ja is dat zo en war en wanneer dan....?? X

Plaats reactie