Ik krijg te weinig seks

Ik krijg te weinig seks

Door: Indygirl

Geplaatst: 09-08-2017

Reacties: 3

Indygirl schrijft:

Mijn vent vind 1 keer in de week genoeg en daar kan ik me niet in vinden, daar heb ik echt niet genoeg aan. Ik was achteraf misschien te jong dat ik trouwde want ik ben nu te jong om seksloos te leven. Dat verwacht je als je echt oud en uitgeblust bent maar ik sta nog volop in het leven.

Sta jij ook volop in het leven en kom jij tekort zonder dat je dat wil? Dan kunnen jij en ik elkaar misschien helpen en af en toe lekker seks hebben? Lijkt je dat een goed idee?

Over mij

Jong getrouwd en nu ook al jong seksloos. Eigenlijk is het te gek voor woorden maar mijn vent wil me gewoon niet meer in bed. Hij vind 1 keer per week genoeg. Ik kan het er totaal niet in vinden maar toch blijft hij erbij dat het genoeg is. Tijd voor een seksmaatje om dat tekort op te vullen.

Over jou

Jij bent een lekkere vent die wel van seks houd en mijn tekort graag opvult. Dat is het enige wat ik verlang, daar gaan we echt van genieten. En stiekem hoop ik dat je zelf ook gebonden bent.


3 Reacties:

  • Dirk ·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
  • milad·3 jare geledencall me whatsapp
    +31649943674
    i want sex whit you
  • Lolol·3 jare geledenStuur bericht jij

Plaats reactie