Ik heb mijn vriend al weken niet laten klaarkomen

Ik heb mijn vriend al weken niet laten klaarkomen

Door: Kassandra159

Geplaatst: 08-04-2017

Reacties: 3

Kassandra159 schrijft:

Ik heb een hele speciale band met mijn huidige vriend. Hij is van nature enorm onderdanig en ik heb daarom ook speciale zeggenschap over zijn penis. Ik bepaal wanneer hij naar de wc mag en wanneer hij een stijve mag krijgen. Hij kickt op mijn leiderschap en vind het eerlijk om geplaagd te worden. Zo laat ik hem alleen klaarkomen op mijn beveel!

Ben jij wel de baas over je eigen penis? Ik wil me er wel een middagje mee zoethouden en kijken of ik je heerlijke zaadslang naar mijn hand kan zetten. Ik weet zeker dat je er geil van wordt als ik je af ga trekken en pas op het allerlaatste moment laat komen.

Spuit je een boel zaad?


3 Reacties:

 • Eric·2 jare geledenHi Kassandra ik ben Eric en wil jou voorstel wel uitvoeren samen met jou kijken of jij mijn pik naar jou hand kan zetten ik spuit veel sperma en het lijkt me geil als jij het kan bepalen wanneer mijn nummer is 0610231871
 • Matt·2 jare geledenHoi,
  Ik ben 21 jaar en erg sportief. Ook in bed kan ik je verwennen en je alles geven wat je wilt. Ik hoor graag van je.
  Xx matt
 • Alex·3 jare geledenLieve Kassandra,
  Mijn penis stel ik van harte aan jou beschikbaar. Op zich kom ik gauw klaar, dus wanneer jij dit kunt vertragen dan maak je mij blij. Ik laat me graag door een schone als jou leiden. Dan kan het alleen maar goed gaan. Ik heet Alex en kom uit Emmeloord.
  Mocht je interesse hebben mail dan via alec27@live.nl
  kusje
  Alex

Plaats reactie