Ik heb een relatie maar ik woon niet samen!

Ik heb een relatie maar ik woon niet samen!

Door: sophieanne

Geplaatst: 27-07-2017

Reacties: 2

sophieanne schrijft:

Ik heb een relatie maar ik woon niet samen!

Er zijn dus nogal wat momenten dat ik geen seks heb en dat is een gemis.

Liefst zou ik namelijk echt elke dag wel seks willen hebben! Jij? Want als jij regelmatig langs wil komen voor een heerlijke vrijpartij dan kom ik niets tekort en jij hebt er zelf ook lol van als het goed is.

Over mij

Ik heb een relatie, maar woon niet samen. En dat zorgt er voor dat ik dus toch nog heel wat avonden en nachten alleen doorbreng. Mijn vriend wil zijn eigen vrijheid behouden en dus niet samenwonen. Beetje wel de lusten en niet de lasten, zo voelt het. Nou, dan wil ik ook meer lust! Help jij mij hier mee?

Wat ik verwacht van jou

Je bent geen man die uit is op het breken van een relatie, maar wel een man die gewoon zo nu en dan (intiem) wil genieten. Stuur je me een berichtje, waarin je jezelf voorstelt? Wil namelijk wel weten met wie ik het genoegen heb.

Wat zijn de mogelijkheden om met jou af te spreken? Kussss, Sophie


2 Reacties:

  • David·3 jare geledenZullen wij eens samen kijken of we elkaars avonden verder kunnen invullen? Af en toe lekker discreet afspreken en heerlijk van elkaar genieten? Ik ben een 27jarige man en sta open voor veel leuke dingen! Mail me naar David_101@hotmail.nl om de rest te bespreken!
  • Joop·3 jare geledenDag Sophie met Joop

Plaats reactie