ik heb een mannelijk klusje voor jou!

ik heb een mannelijk klusje voor jou!

Door: EefjeTeefje

Geplaatst: 01-05-2017

Reacties: 5

EefjeTeefje schrijft:

Zit je naar de bijlage te gluren? Naar mijn borsten te kijken? Vraag jij je af hoe het zou voelen als je er met je handen aan mag zitten?

Twijfel dan niet langer en stuur mij meteen een berichtje terug want ik heb een klusje voor jou wat op jouw naam geschreven is!

Ik zoek iemand die mijn borsten een mooie verwenbeurt wil komen geven. Ze zijn enorm gevoelig omdat ze al tijden verwaarloosd zijn en ik denk dat je dat gelijk merkt als je mijn tepels aanraakt.

Heb je wel eens een vrouw tussen haart tieten genomen??

kusje en knipoogje --> Eva


5 Reacties:

 • freek·10 maanden geledenjazeker wel meerdere keren vind ze heel.lekker eigenlijk alles aan jou wel wil weleens een keer met je afspreken. Freekgeil
 • leo·3 jare geledenhoi eva,

  je ziet er heerlijk uit met je grote borsten, ik wil jou borsten wel eens even verwennen met een massage en zou me pik wel eens lekker ertussen willen stoppen.
 • Hans·3 jare geledenHoi,
  Zou dolgraag je borsten een verwenpartij geven. Kom maar op.
  Zie je reactie wel tegemoet.
  Gr. X
 • Fernando·3 jare geledenJe bent echt de knapste vrouw ooit en ik zou je super graag tussen je tieten willen nemen, mn nummer =0638763236
 • Jacob·3 jare geledenHallo jonge dame..

  Ik heb nog nooit een vrouw tussen haar gieten genomen dus Ik zou het een eer vinden omdat tussen jou mooie borsten te mogen doen... ik werd idd eel afgeleid door jou mooie borsten??
  App me maar: 06 29438729
  Liefs Jacob xxx

Plaats reactie