Ik heb 1 hele grote sekswens

Ik heb 1 hele grote sekswens

Door: Georgina-love

Geplaatst: 02-08-2017

Reacties: 2

Georgina-love schrijft:

Ik heb 1 hele grote sekswens. Ik wil graag onze vrijpartijen filmen en later terugzien. Lijkt jou dat ook geil? Natuurlijk alleen voor eigen gebruik! Ik ben vooral oraal ingesteld dus dat is een must! Interesse?

Over mij

Spontaan, energiek, lief, aardig, geil en betrokken. Dat zijn eigenschappen die bij me passen. Maar ook een doorzetter, want dat is best belangrijk in het leven. Wat seks betreft ben ik best een beetje brutaal, doortastend, maar ook welwillend en zeker geeft het mij voldoening ook om aan jouw sekswensen toe te te geven. Ik zou graag onze geile sekspartijtjes willen filmen om samen dan lekker terug te kijken, daar weer geil van te worden en dan weer verder te gaan. Het is geven en nemen toch? Met de nadruk op nemen. ;-)

Over jou

Jij ziet mijn sekswens(en) wel zitten en denkt daar wel creatief en geil-gezind mee bezig te kunnen zijn. Ruimte voor idee├źn wederzijds moet er zijn en dat ook bespreekbaar kunnen maken. Je vindt het heerlijk om oraal bezig te zijn en alle tijd voor elkaar te nemen. Eerlijkheid en een leuk karakter is natuurlijk mooi meegenomen.


2 Reacties:

  • Eric·3 jare geledenHi Georgina wat ben jij mooi ik wil wel met jou vrijen en het op film zetten lijkt me hartstikke geil
    bel me maar op 0610231871
  • anno·3 jare geledenZe zeggen dat die beste atleten de gene zij die hun wedstrijden opnieuw bekijken. Ik ben het me eens met wat jij vind het is een win win

Plaats reactie