Ik had toch meer verwacht van de seks

Ik had toch meer verwacht van de seks

Door: FirstGirl

Geplaatst: 02-10-2017

Reacties: 2

FirstGirl schrijft:

Sinds een paar weken heb ik via deze website een man leren kennen. We hebben inmiddels seks gehad. Maar eigenlijk was dat niet zo fantastisch.

Ik ben dus nog een beetje in twijfelfase wat ik ermee ga doen. Want verder is hij heel erg lief.

Maar ik wil wel eens verder kijken naar iemand anders. Ik zag toevallig dat jij in de buurt woont. Misschien eens vrijblijvend kennis maken?

Over mij

Enkele weken geleden heb ik een leuke man leren kennen. Het gaat goed tussen ons behalve in bed. Dat komt nog wel want hij had voor mij nog niet eerder seks gehad. De eer om de eerste te zijn, was dus voor mij en hoewel ik me erg gevleid voelde, gaat het toch niet zo vlotjes. Het is vaak een gestuntel en geklungel. Om toch een beetje afwisseling te hebben, wil ik nu toch wel een paar keer een meer ervaren man hebben dan mijn vriend.

Over jou

Aan geklungel en gestuntel heb ik nu wel even genoeg dus het liefst ben je een ervaren man die weet wat hij doet. Die me even alles doet vergeten en waar mee ik kan genieten zoals ik het lekker vind. Niet dat het zo moeilijk is volgens mij, het is niet zo dat ik van die gekke of freaky wensen of verlangens heb.

Kusje Igneborg


2 Reacties:

  • andre·3 jare geledenhoi hoi ik ben andre watsapp mij als je nog op zoek bent naar een ervaren man 06 57 23 41 24 om eens lekker lang verwent te worden ik ben 48
  • vincent·3 jare geledenweet wel raad vermaak en verwen je iver heeerlijk xx

Plaats reactie