Ik classy lady jij charmante man!!

Ik classy lady jij charmante man!!

Door: E-Ster

Geplaatst: 17-08-2017

Reacties: 2

E-Ster schrijft:

Hallo lieverd, wat heerlijk om zo een man te kunnen mailen. Voor mijn werk ben ik vaak onderweg of op andere locaties, waardoor ik soms laat thuis ben.

Meestal zo rond 19.00 uur en dan kom ik in een stil huis. BAH!!!! Niks aan, niemand die je vraagt hoe je dag is geweest. Niemand om te knuffelen, laat staan een zoentje te geven, of samen mee te eten.

Dat wil ik anders en zodoende mail ik jou nu.

Zouden wij met elkaar in gesprek kunnen gaan?

liefs Esther xxx


2 Reacties:

  • Wim·11 maanden geledenHi Ester, gevonden wat je zocht? Ben ook nog steeds zoekende. Dus als je denkt dat we elkaar aan en in kunnen vullen, laat een leuk mailtje achter op wimdegroot13091958@gmail.com en even gezellig bellen op 0107867615 of whatsapp via 0648067621 mag ook. Hoop snel meer van je te horen. Ben zelf afgekeurd en als eenzame man zoek ik een single vrouw om samen wat leuks van het leven te maken.
  • Wim·2 jare geledenHi Ester ik ben Wim Gescheiden Geen Kids en wat ik graag wil is met een leuke vrouw samen verder door het leven te gaan. Kom eens ge,veilig langs en vergeet jouw lege huis. En wie weet worden we partners voor lifetime. Meer weten? 0648067621 is mijn nummer. Voeg me op Whatsapp toe en je ziet mijn foto ook. Tot snel WIm.

Plaats reactie