Ik berijd al jaren

Ik berijd al jaren

Door: koninginBea

Geplaatst: 29-06-2017

Reacties: 3

koninginBea schrijft:

Sinds klein af aan ben ik al actief in de paardensport en het is mij echt met de paplepel ingegoten. Zelf heb ik vroeger aan wedstrijden meegedaan, maar intussen doe ik geen ik alleen nog les en train ik af en toe zelf nog wat paarden.

Hoe leuk ik het ook vind, paarden maken mijn leven niet compleet. Echt een serieuze relatie heb ik nooit gehad, maar hoe ouder ik word hoe meer ik hiernaar ga verlangen. Sinds kort neemt mijn libido in rap tempo toe en liever zou ik nu een man berijden! Mijn lusten kan ik nog maar moeilijk onder controle houden.

Hoe zit u dit weekend? Er vallen heel wat lessen uit, dus ik heb wat vrije uren om te besteden!

- Beatrijs


3 Reacties:

  • sasan·2 jare geledenhey,lekker vrouw mijn naam is sasan een heel geile man 60 jaar oud en met een heerlijke lul,ik wil graag een keer sex met jou en heel lekker diep neuken,als je heb interesse stuur een bericht naar mijn email adres: bahar.tavos@hotmail.com
    ik woon in deventer en heb ik een auto met vrij achter zijde met matras klaar voor een heel lekker sex.
    groetjes,sasan
  • David·3 jare geledenHi Bea! Een 27 jarige man uit omg. Rotterdam hier! Ik ben gek op vrouwen die paardrijden (strakker kan je niet vinden). Zou jij het leuk vinden om met mij af te spreken? Mail me dan even naar David_101@hotmail.nl. Hopelijk tot snel!
  • king·3 jare geledenhoi koninginbea ik wil heel graag echt paard rijden met jou kan dat nog aub groetje van king

Plaats reactie