Ik ben weer single

Ik ben weer single

Door: ValerieS

Geplaatst: 17-08-2017

Reacties: 4

ValerieS schrijft:

Mijn vriendje en ik zijn uit elkaar en daarom heb ik lekker weer de tijd om te daten met leuke lekkere vent.

Ik ben niet van de extremen hoor maar van een goed potje seks hou ik zeker, misschien kunnen we wat kletsen of iets gaan drinken, gewoon even kijken of we klikken?

Over mij

Mijn vriend en ik zijn zo goed als uit elkaar. Het gaat gewoon niet meer. Ik geen zin om te wachten tot de knoop helemaal is door gehakt en wil ik weer lekker gaan date. Misschien niet de juiste volgorde maar ach wij zijn maar 1 keer jong toch? Ik wil lekker gaan genieten zolang het kan.

Over jou

Heb jij ook zin in leuke dagjes weg, samen op pad gaan en dan de dag afsluiten met het toetje in bed? Jij houd jouw mond wel toch zolang ik nog bij mijn vriend woon? Zodra alles afgehandeld is kunnen wij gewoon openlijk gaan genieten. Het heeft ook wel iets spannends toch?


4 Reacties:

  • Dirk ·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
  • Patrick·3 jare geledenHey. Patrick hier ben 20 jaar oud als je wat leuks wilt afspreken e-mail mij op Geilepatpitt@outlook.com
  • Boogey·3 jare geledenGoedemorgen ValerieS,
    Ben een man ben 30jaar normaal gebouwd donkerblond haar en blauwe ogen!
    Zou graag met jou de hele dag op pad gaan !
    Hoop snel iets te horen xx Marcel.
  • Rajwier·3 jare geledenLijkt mij heel leuk hoor neem snel contact met mij op!!

Plaats reactie