Ik ben VERLIEFD op mijn borsten!

Ik ben VERLIEFD op mijn borsten!

Door: b00bies

Geplaatst: 05-09-2018

Reacties: 6

b00bies schrijft:

Wat zou jij met mijn borsten doen? Ik heb laatst gelezen dat je een orgasme kan krijgen als je maar goed genoeg je borsten en tepels stimuleert. Ik wil dat graag zelf uitvogelen met jou hulp natuurlijk.

Ik zat een beetje te surfen op mijn laptop en merkte dat ik zin had om met me zelf te spelen.. ik ging naar mijn bestanden op de laptop en ik vond daar nog een pornofilmpje van mij en mijn vorige werkgever..

Ik heb altijd een kleine vibrator bij me en ben mezelf gaan verwennen.. Nu thuis nog steeds geil, en weet je waarom.. ik miste een geile staaf.!! Graag wil ik er weer eens één voelen en proeven..

Zou je het spannend vinden als ik jouw geile staaf mag zien?


6 Reacties:

 • dennis8032·2 jare geledenhoi je hebt erg mooie grote borsten waar ik ook wel verliefd op ben het lijkt mij leuk om je beter te leren kennen

  groetjes dennis

  ikke584632@gmail.com
 • edwin·2 jare geledenIk zou wel met jou lekke seks heb de hele dag met jou hier is mijn nummer 0645626648
 • Robbert·2 jare geledenHoi , ik vind jou een echt heerlijke mooie vrouw met mooie borsten. Vast ook een lekkere kut. Mhhhh. Ik zou jou (h)eerlijk willen verwennen! Lekker likken en zoenen overal op je heerlijke lichaam. Ik ben Robbert en zou met jou een fijne tijd door kunnen brengen en samen lekker klaarkomen. Laten we er samen wat leuks van maken. Hoop op een spoedige ontmoeting. Alvast een dikke zoen en lieve groet! Ben te bereiken via telnr. 0650271800
 • Wiljan·2 jare geledenWat heb jii heerlijke grote borsten zeg mmm kan ik echt van genieten
  Als je wat wil afspreken app me maar
  0618461612
 • Arjan·2 jare geledenwat heb jij heerlijk grote borsten ik wil daar wel graag mee spelen
 • Ily·2 jare geleden0684665604

Plaats reactie