Ik ben uitgehuwelijkt door mijn ouders

Ik ben uitgehuwelijkt door mijn ouders

Door: heverdraaid1

Geplaatst: 17-08-2017

Reacties: 3

heverdraaid1 schrijft:

Mijn ouders zijn oude stempel, helaas heb ik mijn man dus niet zelf mogen uitzoeken maar was ik hem beloofd toen ik nog jong was, slecht heb ik het niet getroffen maar neuken kan hij niet!'

Daarom heel discreet mijn aanbod, jij mag me hebben als seks maatje als jij wel kan laten voelen wat echt neuken is?

Hou wel je mond hier over!!!

Over mij

Ik ben uitgehuwelijkt door mijn ouders, zo gaat dat in mijn familie. Ik moet zeggen dat ik het nog redelijk getroffen heb met mijn man, hij is lief en werkt hard. Alleen de seks, het is alleen als hij wil, op het moment dat hij wil en hoe hij het wil, ik heb er niks over te zeggen. Ik ben stiekem op zoek naar een fijne man die mij een keer heel lang en uitgebreid wil verwennen zodat ik ook eens kan ervaren hoe het is om van seks te genieten.

Over jou

Je bent een ervaren man die precies weet hoe hij een vrouw moet verwennen. Je doet dat heel graag en geniet als zij geniet. Je bent wat ouder dan ik, lief en zacht en zorgzaam. Je bent heel discreet, je snapt dat het niet goed afloopt als mijn familie hier achterkomt.


3 Reacties:

  • Eric·1 jaar geledenAls het echt waar is, wat je daar schrijft (helaas ben je niet de enige vrouw die haar partner niet zelf mocht kiezen), als jij echt de dame op de foto bent (er zijn te veel websites met vervalste profielen, dus sorry als mijn twijfel jou kwetst), dan heb ik een advies voor jou: Zoek zo snel mogelijk hulp, verbreek alle banden met je familie, neem een ander telefoonnummer, sluit al je sociale media-accounts af, verhuis naar een andere stad en laat je huwelijk nietig verklaren, omdat het onder dwang is gesloten. Huwelijksdwang is in Nederland absoluut niet aanvaardbaar, maar het komt helaas nog veel voor. Als je de ellende van de scheiding helemaal achter de rug hebt, kun je op zoek naar een man die jou wel seksueel kan bevredigen. Als ik jou was zou ik mannen die te lui zijn om \'schatje\' te schrijven en er dus maar \'sgatje\' van maken even overslaan, want misschien zijn ze ook te lui om jou te beffen? Als je mij kiest, zal ik gewoon je voornaam gebruiken. Ik hoef geen \'schatje\' te zeggen, want ik heb nooit meer dan 1 vriendin tegelijk, dus ik kan me ook niet verspreken! Ik zou je zeker niet aanraden om vreemd te gaan, want dan geef je die man van jou een reden om jou te vermoorden, uit eerwraak...
  • Soer·3 jare geledenhoi, je kan me mailen alles is bespreekbaar soereshj@gmail.com
  • Pedro·3 jare geledenHeyy sgatje.. ik ben pedro 25 jaartjes jong.. wanneer mag eens langs komen voor een kopje koffie daarna sluiten we het af met een spannende dinge..

Plaats reactie