Ik ben sinds 5 maanden vrijgezel

Ik ben sinds 5 maanden vrijgezel

Door: Lievewilleke93

Geplaatst: 03-11-2017

Reacties: 10

Lievewilleke93 schrijft:

Met gemengde gevoelens heb ik een profiel gemaakt.

Nu ik eindelijk een sexadvertentie heb voel ik de kriebels want ik ben sinds 5 maanden weer single en merk nu dat ik deze spanning gemist heb.

Voor mijn werk reis ik veel, maar ik ben ook vaak weer een langere tijd thuis, waardoor ik alle tijd voor een leuke vriend heb.

Ik mis intimiteit, dus als wij iets voor elkaar kunnen beteken met in ons achterhoofd dat het een relatie mag worden... HEERLIJK en meer dan WELKOM!

Over mij

Mijn naam is Willeke en werk als hostess door mijn drukke baan en veel reizen schiet mijn privé leven er nogal bij in. Ik ben sinds 5 maanden vrijgezel en dacht dat ik prima zonder een relatie en alles kon maar begin het nu toch wel erg te missen. Voor stappen heb ik weinig tijd en als ik ga dan is dat als ik op reis ben voor werk of iets dergelijks en dan ontmoet je wel eens wat mensen maar nooit echt iets bijzonders...

Over jou

Heb je altijd al eens een leuk contact willen opbouwen met een hostess! Sta jezelf open voor een vriendschap, die hopelijk kan uitdraaien op wat meer, stuur mij een berichtje dan, en ik neem contact met je op.

Tot snel,

Willke xx


10 Reacties:

 • Bertus0715·2 jare geledenJongedame, u ziet er heerlijk uit en ik word altijd een beetje romantisch, wanneer ik zulke mooie benen zie. Ik ben gek op benen zonder dikke dijen, ik durf te wedden dat je lucht hebt. Weet je niet wat dat is, neem contact met mij op. bertus0715@gmail.com. Of WhatsApp 0644899939.Ik woon in Rotterdam, heb geen auto en reis niet het halve land door per trein, ik spreek alleen af in Rotterdam. Ik zou het echt fijn vinden wanneer je contact met mij opneemt. Kusje, Wout.
 • Leon·2 jare geledenHey knappie,
  Wat goed van je dat je het op deze manier probeert,
  anders waren we elkaar waarschijnlijk nooit tegen gekomen..
  Als je nog interesse hebt, dan hoor ik het graag! Kunnen we
  Kennis maken en gegevens uitwisselen!
  Knightfish75@gmail.com
  Xx
 • Melle·2 jare geledenWat ben jij prachtig. Ik zou je graag beter Willen leren kennen. Stuur me een berichtje of whats app op 0683940453 en we kunnen foto\'s uitwisselen ;)
  XXX
 • Rogier·2 jare geledenHey dame, je ziet er lekker mooi uit. Kunnen we ergens afspreken samen ? Heb je een telefoon nummer of een e-mailadres voor mij ? Je kunt me mailen naar dit adres rally0099@ hotmail.com Mvg, Rogier
 • Dan·2 jare geledenHey je kunt me appen !!!
  0610673300
 • Leroy·2 jare geledenHey lieve schat
  App me 0641509310
  Als het klikt dan zullen we een mooie tijd samen krijgen xx
 • SLF·2 jare geleden0686259803 app voor pics
 • heldopsokken·2 jare geledenBeste Willke,
  mijn nr is 0610673300
  bel me maar
 • Ingmar·2 jare geledenHey schatje mail me !
  Ipadvdheide@hotmail.com
 • Rogier·2 jare geledenHay schatje,
  Zou je graag eens willen ontmoeten ergens. We zien wel of het klikt dan en zo ja! Dan is het hek van de dam?

Plaats reactie