Ik ben jaloers

Ik ben jaloers

Door: DanielleL

Geplaatst: 13-07-2017

Reacties: 2

DanielleL schrijft:

Hoi hoi! Ik heb net mijn lunch achter mijn kiezen. En mijn collega maar vertellen over die leuke man die ze van het weekend heeft ontmoet. Dat hij haar in de kroeg zo versierd had, ze gezellig wat gedronken hebben gedanst, en dat hij me naar huis is gegaan. Ja... allemaal helemaal geweldig MAAR IK BEN GEWOON ZO JALOERS! Dat wil ik ook!

Jij speelt door mijn hoofd, maar maak ik een kans bij je? Of zit ik mezelf gewoon gek te maken en kan ik beter doorzoeken naar een man die wel wat voor me voelt?

Over mij

Eigenlijk heb ik nog niet zo lang een lat relatie, maar ik heb hem betrapt op stap te zijn met een andere dame. Op zich moet dat kunnen, maar hoort tongzoenen daar ook bij, ik denk van niet. Nu wil ik zelf maar een leuke man vinden om wel de aandacht te krijgen die ik verdien. Zowel voor gezelligheid, maar ik kan niet ontkennen dat dat ik seks zou willen.

Over jou

Jij bent op zoek naar erotiek en vind het leuk om dat in de vorm van een lat relatie of friends with benefits tedoen. Helemaal geweldig, want dan hebben wij dat gemeen. Zullen we maar snel met elkaar in gesprek gaan?


2 Reacties:

  • Tarik·2 jare geledenKik me: geilamorro
    Heb een superlekkere pik voor je. Zou wel fwb met je willen. Lijkt dat je wat?
  • josh·3 jare geledenhi hoe gat het met jou ? leuke foto :) mijn kik is : bodygarth

Plaats reactie