Ik ben heet geil en zeker neukbaar

Ik ben heet geil en zeker neukbaar

Door: Hetekarla

Geplaatst: 14-09-2017

Reacties: 4

Hetekarla schrijft:

Echt we moeten hier niet te lang gaan kletsen en ouwehoeren hoor want daar slipt mijn kut echt van dicht. Ik wil een directe aanpak met je.

Ik ben heet, sexy, geil, neukbaar voor jou, wat wil je nog meer horen? Wanneer we gaan afspreken? Vandaag had ik in gedachte, en jij?

Klaar voor het geilste avontuur van je leven?

Als ik had geweten dat het getrouwde leven zo saai zou zijn dan was ik er nooit aan begonnen. Ons seksleven was fantastisch tot nu toe dan, anders was ik niet hier. Ik wil echt weer een keer seks hebben, genieten en alle hoeken van de kamer zien. Het kan ook zijn dat ik jou alle hoeken laat zien. Ik ben een beetje kinky maar ook wel lief en romantisch. Ik kan bijten, maar niet hard hoor.


4 Reacties:

 • Michael·2 jare geledenHeey schat je ziet er goed uit

  Lekkere lichaam

  Mooi borsten

  Wil ik wel mee spelen

  En je vagian

  Ik ben halfbloedje ik ben getind

  Ik heb groenen ogen

  Ik heb tattoes

  We kunnen afspreken schat

  Sms!!! Is beter!!! Stuur mij een sms

  Tel:‭‭+31 6 23 90 07 02‬‬

  Groetjes Michael xxx
 • Bassie 1988 bas van beurden ·3 jare geledenHey schat sorry op de eene site credits zijn op heb geef er gewoon niet veel geld aan uit miss kun je me Appe heb wel intressen in je of Facebook bas van beurden 0617913897
 • Jeffrey ·3 jare geledenHeb je nog zin vanavond . Mail me dan . Woonachtiģ in amsterdam
 • Alex·3 jare geledenHoi ik ben Alex, ik wil met je afspreken voor geile sex, en ik laat je alle hoeken van de kamer zien, het liefst zo vlug mogelijk, mail mij mocht je interesse hebben, alexopel@outlook.com gr Alex

Plaats reactie