Ik ben een vrouw die gek is op rollenspellen

Ik ben een vrouw die gek is op rollenspellen

Door: AnnoAnnabel

Geplaatst: 17-08-2017

Reacties: 4

AnnoAnnabel schrijft:

Als je eens een kijkje in mijn leven wilt nemen moet je er tegen kunnen dat ik vaak iemand anders speel als het om seks gaat, ik vind rollenspellen leuk om te doen, de ene keer een lief en verlegen schoolmeisje, de andere keer het duiveltje wat alleen maar spannende dingen doet...

Mocht je nu nog steeds willen komen kijken, op het moment ben ik best wel verlegen...

Over mij

Ik ben een vrouw die gek is op rollenspellen en daarin ook graag de leiding neemt. Ik weet wat ik wil en daar ga ik helemaal op in. Ik wil hoe dan ook mijn natte kut en jouw dikke pik de hoofdrol laten spelen. Als juf of als dokter weet ik de mooie rollenspellen te verzinnen.

Over jou

Ben jij een volgend type en zie jij het zitten om met mij te gaan voor rollenspellen? Ik weet hoe dan ook wat er samen heel erg fijn mee aan de slag kunnen gaan.


4 Reacties:

 • Tommy·2 jare geledenWil je met me afspreken
  Je ziet er fantastisch uit
  Geil kusje voor jouw van mijn.
  0643405161
 • Dirk ·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
 • Claudio ·3 jare geledenAls je wil een heet date dan hoor ik graag. Ik ben een Italiaanse wel atletisch man uit Amsterdam.
  Erpuppos69@hotmail.com en we gaan verder praten en foto\'s wisselen
 • Daim·3 jare geledenHi, schat
  Ik ben vaak geil en jij kan me ermee helpen met je mooie lichaam mail me snel dan spreken we iets af

Plaats reactie