Ik ben een leuke meid

Ik ben een leuke meid

Door: iCkuS

Geplaatst: 23-08-2017

Reacties: 1

iCkuS schrijft:

Mag ik een beetje met jou friemelen? Beetje flirten, beetje gek doen en misschien wel all the way maar dat weet ik nog niet zeker.

Ik heb een relatie dus het gaat alleen om de spanning en kijken hoever ik eigenlijk zou gaan. Ik ben benieuwd wat jij allemaal zou willen doen?

Over mij

Ik ben een leuke meid,altijd in voor een dolletje, gek op lekker flirten. Flirten mag altijd toch, alleen ik merk dat het mij steeds zwaarder valt om mijn partner trouw te blijven. Ik zou het zo graag eens willen ervaren hoe het voelt om het eens met een andere man te doen!

Over jou

Zou je het gewoon 1 keer met mij willen doen? Misschien niet eens all the way, misschien alleen eens lekker voelen? Al denk ik niet dat ik het daarbij kan laten hoor! Ik verwacht verder niks van je, echt niet.


1 Reacties:

  • Dick·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

Plaats reactie