Ik ben echt een stoute meid!

Ik ben echt een stoute meid!

Door: NastyEl

Geplaatst: 04-09-2018

Reacties: 3

NastyEl schrijft:

Als mijn familie erachter komt dat ik hierop zit en dat ik allemaal geile foto's van mezelf klaar heb staan om te lekkernijen dan HANG IK!! Echt waar.

Dus ik kan niet te lang het risico nemen om hier lang om te blijven en dus te wachten totdat jij mij benadert.

Dus ik dacht dat ik dan maar de eerste stap kon zetten!!

Oké en met een speciale foto nog voor je. Alleen voor jou OK? Als iemand anders het in handen krijgt.. Wie weet wat er dan met me kan gebeuren

Kan ik je vertrouwen?


3 Reacties:

  • Dick ·1 jaar geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 48 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om lekker geneukt te worden of iets anders mai me graag eskiveli_1971@hotmail.com 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht..
  • Wim·2 jare geledenHi ik ben ook Wim alleen een jaartje jonger. Woon in Capelle aan den IJssel Oostgaarde. Ben gescheiden alleen geen kids of familie heb je zin om geile tijd met me door te brengen en open te staan voor meer. Ben een prima vent dus schamen voor de familie hoeft niet. Tot snel WIm. 0648067621.
  • Wim 1957·2 jare geledenHoi ik ben 61 maar ik weet je wel lekker te beffen tot je spuitend klaar komt waat woon jij in welke stad gr wim

Plaats reactie