Ik ben alleen nog maar gevingerd

Ik ben alleen nog maar gevingerd

Door: PopKatie

Geplaatst: 13-07-2017

Reacties: 7

PopKatie schrijft:

Mag ik jou even wat vragen? Ben je officieel nog maagd als je alleen nog maar gevingerd bent?

Want als dat zo is kan ik zeggen dat ik nog maagd ben. Ik heb nog nooit een stijve piemel in mijn kutje gekregen en daar kijk ik nu echt naar uit. Het lijkt mij super lekker om eindelijk geneukt te worden!!!

Wil jij mij gaan ontmaagden?

Verdere informatie over mij

Ik ben een laatbloeier, altijd al geweest. Ik woon nog thuis tijdens mijn studie en ga op zoek naar een huis als ik klaar ben. Ik heb buiten zoenen en wat vrijen nog nooit echte seks met een jongen gehad. Ik begin er inmiddels echt naar uit te kijken om dat mee te mogen maken en aangezien ik behoorlijk verlegen ben hoop ik dat ik iemand hier kan treffen waar ik de eerste keer mee mag beleven. Ik vind het heel erg spannend!

Over jou

Je bent een hele lieve zachte ervaren man. Je bent voorzichtig, bedachtzaam en een beetje een vaderfiguur. Je bent ouder dan ik en straalt wijsheid uit. Je gaat graag met jonge vrouwen om en je ziet er goed gekleed en goed verzorgd uit. Je bent vrolijk en gezellig, bij jou voelt iedereen zich prettig.


7 Reacties:

 • ricardo·7 maanden geledenJa wil Je ontmsaagde mail me ricardotims1997@gmail.com
 • Dick·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
 • Stally·2 jare geledenyou are looking for me.wij zullen t reuze fijn samen hebben...butchsir@gmail.com
 • Vincent·3 jare geledenHallo mijn naam is Vincent en ik ben 45 en ik ben van alle markten thuis. Wonend in Rotterdam. Ben een goed verzorgende man, eerlijk en discreet. Ben stier van horoscoop en ik kan je heerlijk verwennen met mijn grote ervaring op sexgebied. Laat maar weten of je er zin in hebt. Mijn nummer is 0625098152... tot horens?
  Groetjes x
 • Willem·3 jare geledenHé laatbloeiertje. Jij zoekt lieve zachte ervaren man. Je bent voorzichtig, bedachtzaam en een beetje een vaderfiguur, die jouw zou willen ontmaagden. Ik ben een al wat oudere ervaren man die jouw dan ook op een lekker speelse manier wil ontmaagden en die lekker op een bedachtzame en voorzichtige manier zijn stijve lul in je lekkere kutje stopt en je lekker wil gaan neuken. Voor meer informatie en een afspraak neem dan contact op via de email. Groet Willem
 • laurens·3 jare geledenBij intressen kan he wat laten weten
  Instagram: blondie_gainz
 • Jeffrey·3 jare geledenHallo ik ben Jeffrey 32 jaar . Ik wil jou wel omtmaagden als jij dat wil jou lekker likken vingerend en lekker neuken .

  Gr Jeffrey 0623424828

Plaats reactie