Ik ben alleen

Ik ben alleen

Door: DiTime

Geplaatst: 30-06-2017

Reacties: 2

DiTime schrijft:

Inmiddels ben ik een paar maanden alleen en eerlijk gezegd bevalt het me wel even. Niemand die op me let, niemand waar ik verantwoording aan hoef af te leggen, ik kan gewoon helemaal mijn eigen gang gaan. Het minpunt hiervan vind ik wel dat ik geen man om me heen heb en ik mis de intimiteit.

Gewoon even wat aanraking, een zoen, een knuffel, die kleine dingen die het leven toch een stuk leuker maken allemaal. Het hoeft niet altijd gelijk harde seks te zijn, met een uitgebreide zoenpartij is mijn dag ook al helemaal goed!

Misschien wat raar dat ik gelijk zo open over mijn gevoelens praat, maar ik moest het gewoon even kwijt. Als man begrijp je toch heel goed dat een vrouw als ik ook zo haar behoeftes heeft?

Liefs Diane


2 Reacties:

  • Marcel·1 jaar geledenGoedemorgen Diane,
    Ben een man ben 30jaar normaal gebouwd donkerblond haar en blauw/groene ogen!
    Ik vind zoenen en knuffelen ook fijn om te doen heb je misschien zin om samen een filmpje te kijken op de bank in elkaars handen? Marcel xx .
    Hoop snel iets van je te horen!!
  • Martin·1 jaar geledenMisschien ben ik te oud voor je , 59 jr, maar ik ben een echt knuffeldier dus misschien dat we daar eens mee kunnen beginnen. Elkaar lekker lang vasthouden.

Plaats reactie