Hij is soms echt een nietsnut

Hij is soms echt een nietsnut

Door: Es_telle

Geplaatst: 28-08-2017

Reacties: 2

Es_telle schrijft:

Ik heb soms van die dagen dat ik hier doelloos rondloop en eigenlijk mij helemaal niet prettig in mijn vel voel, een beetje depri, zeg maar! Ik ben eens gaan nadenken hoe dat komt, want ik heb helemaal geen reden om mij zo te voelen!

Nu heb ik het gevonden!

Ik moet gewoon een "maatje" hebben, dat mij op zo'n momenten opbeurt!

Kan jij mij komen opbeuren, want ik vind jou wel een toffe man!

Laat je mij iets weten?

Over mij

Mijn schat van een ventje is soms zo'n niets nut. En ik heb me er al vaak genoeg kwaad om gemaakt maar het lost niets op. Hij is lief maar de passie voor you know what dat mis ik gewoon. We hebben het wel maar zonder afwisseling en daar ben ik juist wel aan toe.

Over jou

Je bent een actief ondernemend persoon, helemaal creatief met dat waar voor we hier toch eigenlijk wel naar op zoek zijn denk ik he? Je houdt van afwisseling en staat er voor open om nieuwe dingen te proberen.


2 Reacties:

  • jerry·3 jare geledenHey estelle met jerry ik ben 25 en heb blond haar. ik ben opzoek naar seks en ben er erg creatief mee. ik hou ook van afwisseling net als jij. maar laat mij je maar heerlijk verwennen dan komt het helemaal goed. ik wil het ook wel onder de douche met je doen als dat mogelijk is en verder gewoon gezellig bij je thuis. dus laat me weten als je een afspraakje met me wil dan moet je me app en dan kom ik gezellig bij je langs dit is me app 0645907397 ik hoor het van je.
  • Mark·3 jare geledenHallo schoonheid, wat denk je van een nette vent, gezellig met humor, sportief, 45, grijs, 172, ook gebonden,die graag een vrouw naar haar hoogtepunt wil helpen. Genieten van lang voorspel. Ik reageer alleen via email markachter1972@gmail.com

Plaats reactie