Het wordt tijd dat ik ontmaagd wordt toch?

Het wordt tijd dat ik ontmaagd wordt toch?

Door: RilanavanG

Geplaatst: 03-07-2017

Reacties: 3

RilanavanG schrijft:

Hoi ik zoek al even naar de geschikte man om mijn maagdenvlies aan te schenken? Daar ben ik wel achter, de jongens van mijn eigen leeftijd moeten maar even in de wachtkamer...

ik wil er wel de tijd voor nemen...

als ik bij jou mag langskomen neem ik allemaal lekkere dingen voor je mee. ik kan lekker koken hoor :-)

ik heb het zo in mijn gedachte dat je eerst lekker lang mijn geschoren kutje beft, met je tng er een beetje in alvast... je moet dus wel van beffen houden laat het me snel weten!!!

liefs, Rilana.


3 Reacties:

  • Dick·1 jaar geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
  • onyx65·3 jare geledenHoi schat, dat kan met mij. Maar, op andere sites kreeg ik veel van deze verzoeken, veel gechat, nimmer daadwerkelijk afspreken. Veel geld gekost!! Alleen fake sites vol oplichters met veel van zulke mooie verhaaltjes!! Op deze site zie ik ze wederom terug..... Meen je deze vraag serieus en ben je niet fake, dan kan je mij terug mailen. Dan geef ik je pas mijn naam en foto. Dan kunnen we afspreken en bespreken we dan hoe de dag in te vullen, via e-mail.... Ik ben serieus met mijn reactie, verwacht dat ook van jouw.
  • Jackassleon ·3 jare geleden
    ik ben een nogsteeds maagdelijke jonge man van 18 die zoekt naar een lieve vrouw die mij wil ontmaagden.. Ik ben serieus alleen wel erg verlegen, stuur mij een email als je interesse hebt en misschien kunnen afspreken of wat informatie delen..

    Kus & groetjes Leon

Plaats reactie