Het gevoel van eenzaamheid

Het gevoel van eenzaamheid

Door: MrsFilo

Geplaatst: 27-04-2017

Reacties: 3

MrsFilo schrijft:

Ik dacht dat mijn scheiding de beste keus van mijn leven is geweest, maar inmiddels begin ik daaraan te twijfelen. Mijn ex mis ik niet, maar steeds vaker besluipt het gevoel van eenzaamheid me.

Er zijn zoveel idee├źn, verlangens en dromen die door mijn hoofd spoken, maar niemand om het werkelijkheid mee te maken. Deze site schijnt hopelijk een ander licht op mijn leven. Jou heb ik gevonden en het liefst laat ik je niet meer gaan.

Vertel me alsjeblieft waar je naar op zoek bent, dan zal ik proberen jouw aanvulling te zijn. Ik ben flexibel, geef me alsjeblieft een kans.


3 Reacties:

 • Wim·2 jare geledenHi Mrs. Filo, ik ben Wim, sinds 2014 gescheiden, zoek een leuke en uitdagende vrouw waar ik op termijn volop mogelijkheden mee heb. Reageer op mijn mail en laat weten wat je precies van en met mij wilt. heb zelf geen kinderen en woon alleen. Mijn flat woont in Capelle aan den IJssel en als dat in de buurt is of reizen voor jou geen probleem is, dan geef ik jou uiteraard graag een kans. Geef jouw gegevens of vraag naar de mijne dan krijg je die prive. Groetjes liefs en meer Wim.
  Dan hoef je na mij ook niet meer te scheiden, want alleen is maar alleen lieve Filo.
 • Peet·2 jare geledenBeet app me en je droom komt uit lieverd x 0636512389
 • Alex·3 jare geledenLieve mrs Filo,
  Ik ben getrouwd maar ik mis spanning en sensatie in bed. Ik ben op zoek naar een vaste seksmaatje voor wekelijks contact. Ik ben gek op beffen en lust al jouw sap in mijn mond. Ik wil je kutje en je sterretje intensief likken. Ook schuif ik mijn vinger in jouw sterretje terwijl wij heerlijk tongzoenen. Ook standje 69 vind ik lekker. Eigenlijk zou ik nieuwe dingen willen ontdekken en uit proberen. Als je interesse hebt mail me maar alec27@live.nl
  kusje
  Alex

Plaats reactie