Het boerenleven bevalt mij goed!

Het boerenleven bevalt mij goed!

Door: Boerinzktman

Geplaatst: 10-05-2017

Reacties: 6

Boerinzktman schrijft:

Toen mijn vader arbeidsongeschikt werd heb ik de boerderij van mijn ouders overgenomen. Aan het begin was dat echt wennen en zeer hard werken, maar nu een paar maanden later bevalt het me eigenlijk wel. Af en toe krijg ik nog wel wat hulp van mijn broers maar de laatste weken run ik de show alleen.

Op mijn enorme landgoed is er voldoende ruimte om uit te waaien en helemaal mezelf te zijn. Dat vind ik nog het meest prettig. Dat ik geen rekening hoef te houden met anderen of mijn baas z'n kont te kussen! (hihi)

Er zijn nog wel wat andere voordeeltjes, maar die vertel ik je liever face-to-face. Mag ik je binnenkort een leuke rondleiding geven?


6 Reacties:

  • Wim·10 maanden geledenHi Boerinzoektman, ik ben Wim, 61, gescheiddn, geen kinderen, woon alleen. Kom van oorsprong uit een boerenfamilie, heb jarenla g in het bedrijfsleven gewerkt, met burnout en arbeidstrauma\'s bij dr deur geko.en. rugzakken opgeruimd en zorgen aan de wilgen gehangen en ben nu weer klaar voor een nieuwe start. Wil de handen uitsteken en er vol voor gaan en jou zeker niet ongemoeid laten, ben naast werken ook van uitgebreide seks, dus als je mij graag op de test zet en wie weet meer, dan app of bel je mij op 0648067621 geile groet en meer Wim de Groot.
  • Stally·2 jare geledengraag een rondleiding....vip style aub.butchsir@gmail.com
  • piet·3 jare geledenwaar is je farm en lijkt mij leuk als je mijn rondlied ben geinteresseert in de boerin mijn mailadres beftop12@gmx.com
  • alex·3 jare geledenBen jij nog steeds op zoek? Ik zou wel raad weten met jouw kontje. Die wil ik wel kussen en ook wel rimmen. Ook beffen vind ik lekker. Volgens mij zou jij wel een verborgen plekje op jouw boerserij weten waar we lekker uit de kleren zouden kunnen. Ik heet Alex en kom uit Emmeloord. Ik hoop dat jij gauw een reactie stuurt.
    Kus
    Alex
  • Halo·3 jare geleden0646627679
  • Paul·3 jare geledenJij mag mij best rondleiden op jou boerderij ik heb er nu al zin in wat een heerlijke dame ben je zeg. Laat maar iets weten groeten Paul xxx

Plaats reactie