Het beste middel om te ontspannen is SEKS

Het beste middel om te ontspannen is SEKS

Door: Moniekx1

Geplaatst: 13-07-2017

Reacties: 1

Moniekx1 schrijft:

Als zelfstandig onderneemster werk ik me uit de naad en maak ik heel veel uren. Werken is het belangrijkste in mijn leven, maar ik moet oppassen dat ik niet te veel hooi op mijn vork neem.

Daarom is het belangrijk om ook genoeg te ontspannen en dat is precies waarom ik hier ben. Het beste middel om te ontspannen is SEKS!! Na een wilde vrijpartij voel ik me totaal ontspannen en kan ik er weer even tegenaan.

Wil jij mij alsjeblieft helpen om aan mijn ontspanning te komen?

Over mij

20 ben ik al lang niet meer maar heb nog wel de energie en het libido van zo'n jonge meid. Overdrijven doe ik niet als ik zeg dat de meeste mannen me gewoon niet aan kunnen. Een huwelijk heb ik achter de rug en 2 langere relaties ook. Been there, done that en niet meer opnieuw. Ben een zelfstandige, vrijgevochten vrouw die met haar beide voeten op de grond en in het leven staat, laat me dat ook maar blijven ;)

Over jou

Heb niemand nodig om voor me te zorgen, dat kan ik zelf goed genoeg. Maar om aan seks te komen, moet ik toch wel wat doen haha. Het klinkt misschien zakelijk maar noem me gewoon je prijs. Ga ik er mee akkoord, prima voor jou. En is dat niet zo, dan zullen we onderhandelen.

Dikke kus, Moniek


1 Reacties:

  • Pjotr·2 jare geledenMijn naam is Pieter en ben 39 jaar jong. Door fitness zie ik er lekker uit en ben vaak geil.
    Zouden wij elkaar kunnen ontmoeten voor een geile date?

    Kus Pieter

Plaats reactie