Heerlijk zn dag thuis

Heerlijk zn dag thuis

Door: liesBx

Geplaatst: 11-10-2017

Reacties: 5

liesBx schrijft:

Ik kan me niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst door de weeks eens vrij ben geweest. Ja vakantie maar echt een beetje een spontane dag, nee dat kan ik me echt niet herinneren. HEERLIJK hoor!!

Stel nou dat jij vrij bent zullen we dan samen gaan genieten van de vrijheid? Lekker met elkaar in bed liggen, niks doen, knuffelen en seksen, gewoon genieten!!!

Leuk maar niet extreem jong echtpaar zoekt uitbreiding in de

Wij, een niet al te jong echtpaar is op zoek naar een extra man voor een heerlijk avontuur. Voor ons wel spannend wij hebben het nog niet eerder gedaan met 3. Wij zijn beiden in voor veel verschillende dingen, en wij zien wel wat het allemaal gaat worden.

IDEAAL toch? hihi


5 Reacties:

  • Dick·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
  • Rudolf·2 jare geledenhoi hoi ik droom er ook van om een keer een geile trio te hebben en ik kan vaak door de week en overdag ivm 5-ploegendienst en ik ben bi maar ook vrouw gericht laat me maar iets weten op : rudolf.elshout@ardaghgroup.com
  • Stucadoor·3 jare geledenIk zou het leuk vinden de eerst keer.
  • Silverdust·3 jare geleden0631085427
  • Silverdust·3 jare geledenWil best wel IS een trio doen vrouw gericht maar mag ik je ook is 1 op 1 dan

Plaats reactie