Heb jij zin in een avondwandeling met mij?

Heb jij zin in een avondwandeling met mij?

Door: Sofie80

Geplaatst: 20-07-2017

Reacties: 1

Sofie80 schrijft:

Wat is het vandaag toch weer een heerlijk weertje he schat? Ik ben nu nog aan het werk, maar als ik thuis ben ga ik daar zeker van genieten . Dat ga ik doen door in de avond bij mij in de buurt van Eindhoven een mooie wandeling te maken.

Aangezien jij daar ook in de buurt woont lijkt het mij gezellig als jij dan ook met mij mee wilt wandelen. Dan gaan we gezellig kletsen en van de natuur en het weer genieten. Daarna kunnen we dan nog wel bij mij een bakkie koffie doen.

Heb jij zin in een avondwandeling met mij?

Verdere informatie

Af en toe gieren de hormonen door mijn lichaam, daar is dan geen houden meer aan. Ja, dan speel ik met mezelf maar dat is lang niet zo leuk dan met me te laten spelen door een echte man. Aangezien ik vrijgezel ben, heb ik niet gelijk een man voorhanden om dat te doen. Niet dat ik persé, een relatie wil hebben maar een man binnen handbereik zou wel lekker zijn. Goed dat het ene ook zonder het andere kan.

Over jou

Meer dan seks met elkaar hoeven we niet te hebben. Om die reden maakt het mij ook niet echt iets uit of je single bent of getrouwd. Tijdens een wilde vrijpartij zal ik dat heus niet merken.


1 Reacties:

  • Hippermans·1 jaar geledenSofie, Peter hier uit Den Haag. Misschien halen we die wandeling niet en beginnen we gelijk met neuken.

Plaats reactie