Heb jij genoeg uithoudingsvermogen?

Heb jij genoeg uithoudingsvermogen?

Door: Toortje

Geplaatst: 27-07-2017

Reacties: 3

Toortje schrijft:

Heb jij genoeg uithoudingsvermogen? Want ik ben een wilde meid die ontzettend veel fantasie heeft! Ik heb nog niemand gevonden die mij echt bij kan houden dus eigenlijk wil ik je eerst wel graag een keertje uittesten, mag dat?

Ik wil je echt een keertje uittesten!

Ik heb het uithoudingsvermogen van een topsporter als het om sex gaat, hoe langer hoe beter zal ik maar zeggen, ik zoek eigenlijk iemand die dat ook heeft want de meeste mannen die ik heb gehad houden het maar kort vol en zijn er al klaar mee als ze een keer zijn klaargekomen terwijl ik dan pas op gang kom!

Ik heb een echte man nodig die me de hele nacht door kan neuken!! Ik zei toch dat ik een wilde meid was! Kom je me laten zien wat je allemaal in huis hebt??

Over mij

Ik ben een meid die dol is op lekkere wilde lange nachten vol wilde seks. Het kan mij niet lang genoeg duren. Je kan wel zeggen dat ik misschien teveel energie heb. Maar dat heb ik alleen in bed hoor, verder werk ik veel te hard en daar geen passie meer in. Misschien zoek ik daarom wel een leuke man om mijn leven weer leuk te maken.

Over jou

Begrijp jij hoe ik mij voel en is jouw paal ook elke avond lekker hard? Heb jij vrije tijd over en is jouw droom ook om elke avond met een wilde vrouw lekker los te gaan? Dan zijn wij voor elkaar gemaakt mag ik hopen.


3 Reacties:

  • Dick·1 jaar geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
  • Brian·2 jare geledenKom maar op ik neuk je helemaal suf bel me maar ik ben 25 en waar woon jij 0645687249
  • Chiegabu·3 jare geledenMet Ruud hier is mij nr 0642582474 een keertje afspreken

Plaats reactie