Heb jij een hoog libido?

Heb jij een hoog libido?

Door: CandyCookie

Geplaatst: 28-08-2017

Reacties: 3

CandyCookie schrijft:

Laat ik beginnen met een belangrijke vraag. Heb jij een hoog libido?

Mijn man namelijk niet dus ik dacht voor we verder kletsen laat ik dat eerst maar vragen.

Ik wil graag meer van je weten, stuur me anders een spannend idee wat we zouden kunnen gaan doen, dat lijkt me spannend oke?

Over mij

Waar ik hier naar op zoek ben is een spannende seks affaire. Veel op gebied van seks mag ik thuis niet meer verwachten, blijkbaar zijn er voor hem veel belangrijkere dingen in het leven. Maar ik blijf niet wachten en smeken, ik zoek liever iemand die wel met alle liefde lekker met mij wilt gaan genieten. Ik heb een heerlijk lichaam met lekkere rondingen en heb jou genoeg heerlijks te bieden.

Over jou

Het belangrijkste vind ik respect naar elkaar toe en een stukje vertrouwen en aantrekkingskracht moet er ook zeker wel zijn. Je weet wel hoe je een vrouw goed moet verwennen en hebt een goed libido en een groot uithoudingsvermogen zou ook prettig zijn.


3 Reacties:

  • Dirk ·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
  • Aart·3 jare geledenHoi,
    Ik ben getrouwd en mijn vrouw heeft geen zin meer daarom zoek ik ook voor wat er naast. Ben een man die het lang kan volhouden en het klaarkomen kan uitstellen. Ben altijd geil en heb altijd zin in sex. Mail me en we spreken af. Arnhem65@live.nl
  • C·3 jare geledenJe ziet er heerlijk uit.
    Met jou houd ik het wel even vol.

Plaats reactie