Heb je zin in me

Heb je zin in me

Door: Waiting4NiceGuY

Geplaatst: 23-08-2017

Reacties: 3

Waiting4NiceGuY schrijft:

Ik heb een prima huwelijk dus daar wil ik het niet over hebben maar waar ik het wel over wil hebben is over geile geheime uitspattingen!

Iets anders eens een keer, misschien een beetje extremer, gewoon wat ik thuis nooit doe eigenlijk.

Ik kan niet ontvangen en jij? Heb je zin in me??

Over mij

In de eerste plaats moet dit heel discreet verlopen want ik ben getrouwd. Wel veel te jong getrouwd en dat besef ik zelfs nu al spijtig genoeg. Niet dat wij geen goed huwelijk hebben maar ik heb veel meer wensen dan mijn man en hij kan die niet invullen.

Over jou

Je zoekt geen relatie maar wel af en toe heerlijke seks. Je bent zelf ook getrouwd zo kan je ook weten wat die spanning is. Jij wil ook wel eens iets extremer.


3 Reacties:

  • Wim·2 jare geledenHi Waiting 4NiceGuy, Ik ben Wim, gescheiden, woon alleen, maar zit wel in een relatie, dat gaat prima, maar toch zijn er zaken die niet gebeuren, dus daarom zoek ik iemand voor erbij om samen die dingen te doen die we missen. Heb je interesse? Discretie verzekerd en gewenst Om te beginnen reageer je op mijn reactie, dan wisselen we prive gegevens uit.
    Ik woon in de buurt van Rotterdam. Groetjes en liefs Wim
  • Claudio ·3 jare geledenAls je wil een heet date dan hoor ik graag. Ik ben een Italiaanse wel atletisch man uit Amsterdam.
    Erpuppos69@hotmail.com en we gaan verder praten en foto\'s wisselen
  • Sjeuff·3 jare geledenAls je in zuid Limburg woont, kan deze getrouwde man van 57 jaar je binnen een half uur komen neuken

Plaats reactie