GRATIS seksuele handelingen

GRATIS seksuele handelingen

Door: Sjipps

Geplaatst: 16-06-2017

Reacties: 2

Sjipps schrijft:

De laatste man waarmee ik contact heb gehad vroeg € 75,- voor een avondje neuken. Niet dat ik een armoedzaaier ben, maar is het normaal dat hier geld gevraagd wordt voor seks?

Ik ben dan wel een gescheiden vrouw, maar ik had geen idee dat je dan een prooi bent om uitgebuit te worden... Dan gaat voor mij de lol er een beetje af. Dat betekent echt, ik neuk je alleen als je me ervoor betaalt!

Neuk jij wel gratis? Ik zou graag het een en ander bij willen leren. Kan ik je daarvoor in natura betalen?


2 Reacties:

  • David·3 jare geledenHij vroeg jou om geld? Hij zou jou moeten betalen! Bij mij hoef je niet bang te zijn, ik ben gewoon op zoek naar een spannende date met een leuke, spontane vrouw! Sta je er nog voor open om eens af te spreken? Mail me de details dan even door naar David_101@hotmail.nl en wie weet hebben wij binnenkort een leuke date!
  • Pas·3 jare geledenHey sjipps, dat is niet normaal. Het is alleen moeilijk om een vertrouwelijk contact te vinden op internet. Ik ben al een tijdje op zoek en begin de moed op te geven. Het kost of veel credits, zonder succes of het is nep. Ik las je profiel en dacht misschien dat het deze keer wel kan. Ben een lieve, sportieve jongen van 22 jaar. Ben gewoon normaal, maar te kort aan seks is het geval.

    Je mag alles aan me vragen en foto\'s zijn er ook via de mail.

    Ik hoop snel iets van je te horen x Pascal

Plaats reactie