Getrouwd maar enorm aandacht tekort

Getrouwd maar enorm aandacht tekort

Door: El23en

Geplaatst: 13-04-2017

Reacties: 3

El23en schrijft:

Manlief is net thuisgekomen en hij is als een zoutzak op de bank geploft. Hij heeft niet eens de tijd genomen om even rustig zijn avondeten in de magnetron te doen, nee... hij snurkt nu alweer als een malle!

Zo gaat het al een poos hoor, ik ben het ondertussen al wel gewend. Hij krijgt het nog voor mekaar om in slaap te vallen tijdens de seks... als we seks hebben tenminste want dat gebeurt ook steeds minder.

Als jij deze mooie borsten binnen handbereik had Jim, dan zou je toch als de wiedeweerga op tijd vrij nemen om mij te komen betasten?

Of laat je mij ook links liggen...?


3 Reacties:

 • Dirk ·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
 • Patrick·3 jare geledenHallo mooie vrouw

  Ik snap daar helemaal niets van.
  Ik zou het wel weten als ik met u het bed mocht delen.
  Ben een verzorgde man van 37 en zou graag met u in contact komen .
  Xx patrick
 • Alex·3 jare geledenIk zou wel weten wat ik daar mee zou doen. Zelf ben ik ook getrouwd, maar mijn vrouw houdt maar van één manier seks. Ik wil meer kinky, zoals jou heerlijk beffen. Verder sta ik open voor veel mits in goed overleg. Ik ben dus ook getrouwd, dus dat probleem hebben we niet.
  Ik woon wel in Emmeloord, dus ik hoop dat jij in de buurt woont.
  Neem gerust contact op en vraag maar raak.

  Kus
  Alex

Plaats reactie