Gescheiden vrouw zoekt serieuze man voor seks en meer

Gescheiden vrouw zoekt serieuze man voor seks en meer

Door: ZininSin

Geplaatst: 12-04-2017

Reacties: 2

ZininSin schrijft:

Eén hele ondergewaardeerde kwaliteit in mannen is voor mij dat ze ook serieus kunnen zijn. Ik vind het heerlijk hoor om een grappenmaker in huis te hebben, maar ik ben op een leeftijd waar het leven niet altijd "lang leven de lol" kan zijn en ik waardeer als jij dat ook ziet. Mijn naam is Sindy en ik ben directrice van een cosmetica-bedrijf hier in de provincie Zuid-Holland

Ik voel me nu al aardig seksueel tot deze website en ik denk dat ik hier wel een lekkere vent kan vinden. En het lijkt me heerlijk om dat verder te ontdekken in de komende dagen. Wie weet zijn wij voor elkaar bestemd en gaan we gelijk privé met elkaar verder.

Of zoek je meer naar een vurige one night stand?


2 Reacties:

  • Wim·2 jare geledenHi Ik ben Wim en ik heb zin in Sin, ik ben een gescheiden Hollandse man, loop momenteel bij de deur en ik wil mijn leven weer prettig vorm geven. Ben gescheiden sinds 2014, dus wellicht is het prettig als we snel prive contact hebben, woon ook in Zuid Holland en ik zoek GEEN one night stand. Dus meer weten, afspreken en meer? Want ben een goede regelneef, dus zou ik jou zakelijk ook kunnen helpen. App me via 06-48067621 of mail me via wdegroot342@kpnmail.nl Groetjes en liefs, Wim (60).
  • Tim·3 jare geledenHeii je ziet er heel leuk uit stuur me ma snel een appje wie weet wat er van komt 0615113460

Plaats reactie