Geile meid zoekt naar grote lul

Geile meid zoekt naar grote lul

Door: ZzMartinaZz8

Geplaatst: 08-08-2017

Reacties: 4

ZzMartinaZz8 schrijft:

Maakt het jouw niets uit dat ik een relatie heb, en ben je hier alleen op zoek naar puur de lusten! En zie jij het zitten om eens stout te gaan doen met mij?

Dus of je single bent of ook gebonden maakt mij niks uit. Als wij er van genieten kunnen is het goed.

Ik wil namelijk ook eens een keertje vreemdgaan! Wel stiekem. Kun jij het geheim houden?

Over mij

Ik wil ook wel eens een keertje vreemdgaan. Iets anders maakt je misschien wel hongerig toch? Ik wil het alleen wel geheim houden, maar dat snap jij vast wel. Ik wil het ook wel eens voelen wat mijn vriend heeft gedaan! Heb hem wel vergeven, maar wil weten hoe het voelt die spanning.

Over jou

Maakt het jouw niets uit dat ik een relatie heb, en ben je hier alleen op zoek naar puur de lusten! En zie jij het zitten om eens stout te gaan doen met mij? Dus of je single bent of ook gebonden maakt mij niks uit. Als wij er van genieten kunnen is het goed.


4 Reacties:

  • Dick·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht bel of app me wel tussen 07.00 tot 12.00 s middags
  • john·2 jare geledenmmmmmm schatje kom maar hier
  • jermain·2 jare geledenik wil je graag vermaken
  • Patrick·3 jare geledenHey. Wanneer kan jij. Dan gaan wij lekker vrijen.

Plaats reactie