Geef me een booooooost!

Geef me een booooooost!

Door: KimberlyOne

Geplaatst: 29-10-2018

Reacties: 5

KimberlyOne schrijft:

Je bent zelfverzekerd en je kan me goed in mijn vel laten voelen. Je kan mij onzekerheden en verlegenheid wegnemen

Ik wil echt iemand die laat zien dat hij ze best voor me doet, ook al doe je het niet. Ik weet ik kan niet veel vragen maar ik kan online wel vragen om mijn seksleven een boost te geven.

Kom geef mijn seksleven een boost en laat me herboren voelen. Ik zal je nooit vergeten en zal je bedanken als je me weet te helpen


5 Reacties:

 • Wim·2 jare geledenHi Kimberly, ik ben Wim en ik kan jouw sekslife een goede booooost geven. Maar vraagje, waar woon jij? Ik woon op ca 7 km van de van Brienenoordbrug. Ik ben gescheiden, woon alleen, meer weten reageer even via deze reactie dan krijg je per omgaande al mijn gegevens. Groetjes, liefs en meer Wim.
 • pieter·2 jare geledenik ben Pieter
  ben 16 jaar
  en wil jou neuken
  dit is een win win situatie
 • Faisal·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een gebonden man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever eerst Whatsapp. 0657883588 wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder xxxjes uit Utrecht
 • Mike·2 jare geledenHulp nodig bij jou sexleven? Ik ben 25 en zelf ook toe aan een goed sexbeurt. Als je geinteresseerd bent in mijn bericht, twijfel niet en ga de uitnodiging aan. Zo helpen we elkaar een boost te geven.

  Mike
 • Lucass·2 jare geleden16 jaar oud en ik heb een piemel van 15cm ben gespierd

Plaats reactie