Frustratie! Heel erg gefrustreerd!

Frustratie! Heel erg gefrustreerd!

Door: NiceMi79

Geplaatst: 13-06-2017

Reacties: 3

NiceMi79 schrijft:

Ben zo ongelooflijk seksueel gefrustreerd! En ik heb echt geprobeerd om er zelf iets aan te doen maar het is teveel dan ik zelf kan handelen. En een dildo kopen? NO WAY!

Een mannen pik is echt niet te vervangen! Dus ik ga liever hier een leuke vent vinden die mij wil neuken dan dat ik triest alleen in bed mezelf neuk. Het echte is toch veeeel leuker?


3 Reacties:

  • Wim 010·2 jare geledenHi NiceMi79, ik ben Wim58, gescheiden, geen kids, alleen wonend en toevallig heb ik een eenzame pik die naar dat eenzame kutje van jou op zoek is. En omdat het in het echt veel leuker is en ook vaker, regelmatig en/of vast af wil spreken is hier mijn Whatsapp nummer 06-48067621 Woon in regio 010 en vraagje komt dat ook goed uit? Laterrs Wim.
  • YourLover·3 jare geledenHoi, je bent een mooie geile dame ik wil zeker met je neuken. Ik ben single 29 jaar oud, een goed uitziende en verzorgde man. Je kunt me bellen of appen naar 0626947501. XX YourLover
  • RoelCoenen·3 jare geledenHey hottie. Ja je hebt gelijk dat sex met jezelf gaat vervelen. Ook ik zit met dat probleem en dat is frustrerend. Ik masturbeer me suf maar ik mis een heerlijk poesje waar ik lekker mee kan stoeien. Mag ik jouw stoeierd zijn? Xxx

Plaats reactie