Even geen one night stands...

Even geen one night stands...

Door: EngeltjeRoom

Geplaatst: 13-04-2017

Reacties: 4

EngeltjeRoom schrijft:

Ik wil het toch proberen! Ik zie al mijn vrienden een happy couple zijn en ik zou het denk ik ook wel willen maar ook kunnen!

Maar nu moet ik nog iemand vinden die het ook met mij zou willen.

Zou jij het kunnen en willen denk je?


4 Reacties:

 • Dirk ·2 jare geledenHallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht
 • Wim 010·2 jare geledenHi Engeltje Room, ik ben Wim, ook alweer enige jaren gescheiden en ook voor mij gaat de tijd aanbreken voor de resterende jaren een leuke levenspartner te vinden. Ik heb geen kinderen, woon alleen, heb een hondje, rook niet, drink met mate, doe graag leuke en romantische dingen, van veel markten thuis, lekker geschapen....meer weten? 1.90, 100 kilo, blauwe ogen, goed verzorgd, in goede staat van onderhoud, stuur een leuk bericht of app me via 06-48067621 woon in de directe omgeving van Rotterdam en oh ja, mijn foto, die zie je als je mij op Whatsapp toevoegt. Tot snel liefs Wim.
 • Sander·3 jare geledenHallo schatje

  Ik ben een jongen van 14 een wil een keer ontmaagd worden, en JIJ bent voor mij de uitverkorene.
  als je interesse hebt mail me maar naar tbakentrinitas@gmail.com

  Veel maagdelijke kusjes
  Sander
 • Roberto·3 jare geledenEngeltje room,

  Ik zou niets liever willen dan met een vrouw zoals jou me leven willen delen. Heb er veel voor over. Ben nu 33 en de waren nog niet gevonden hoop dat jij het mag zijn heb ik eindelijk weer rust.

  Alvast een dikke kus

Plaats reactie