Enkel naar iemand opzoek voor een leuk afspraakje

Enkel naar iemand opzoek voor een leuk afspraakje

Door: Mardatbenik

Geplaatst: 09-10-2017

Reacties: 3

Mardatbenik schrijft:

Ik dacht LEUK ik ga EINDELIJK een keer uit gaan met een leuke vent die ik heb leren kennen via het internet. Hij had leuke foto's en kon een goed gesprek voeren en eenmaal aangekomen op de bestemming zag ik hem staan, ik liep naar hem toe met een glimlach en zei heel opgewekt: HOI!

en toen hij zijn mond open deed was het voor mij klaar... Hij had zo een ongelofelijke hoge stem, hoger dan de mijne. Ik begon spontaan te lachen omdat ik dacht dat hij een grapje maakte maar nee hoor, hij werd boos en begon te mopperen MET die hoge stem ja! Hij liep weg en ik plaste zowat in mijn broek en liep ook terug.

Daarom besluit ik het anders aan te pakken. Ik wil nu wel eerst horen hoe iemand klinkt voor ik moeite, tijd en geld erin stop. Zou je het erg vinden?

Ben jij ook niet op zoek naar liefde, maar enkel naar iemand voor een leuk afspraakje? Neem dan geen moeite om naar andere vrouwen te kijken nog en neem contact met mij op. Ik wil graag in contact komen met een man, die net als ik op zoek is naar puur genot.


3 Reacties:

  • demir·1 jaar geledenHoi lieverd mijn whatsapp: +31616154633 ik wil dol graag serious reactie..
  • Silverdust·3 jare geledenHoi al iemand gevonden waar kom je vandaan ?
  • Om·3 jare geledenIm from Mexico im in vacations, you have beautiful eyes OMG, i will Like to meet u..

    omar.corona91 gmail.com

Plaats reactie